ANKARA / ALTINDAĞ - Şehit Mustafa Yiğitalp İlkokulu

Şbt

Okulumuzda bugün, 6 Şubat 2023 yılında ülkemizi yasa boğan depremde kaybettiğimiz vatandaşlarımız için saygı duruşunda bulunuldu.

Ock

Okulumuzda düzenlenen bilim şenliğinde, öğrencilerimiz hem öğrendi hem eğlendiler.

Ock

Şehit Mustafa Yiğitalp'i, ve tüm şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyoruz.

Ock

Okulumuz 3/B sınıfı öğrencileri, Ankara müzelerini gezerek öğreniyor.

Ock

Okur, Dinler, Yazar Projesi kapsamında son sınav 9 Ocak 2024 tarihinde gercekleştirildi.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında 2023 Aralık ayında düzenlenen afiş yarışmasında, öğrencimiz Emir Gül il birincisi olmuştur.

Ock

Türkiye Satranç Federasyonu Ankara il müsabakalarına okulumuz Minikler A Erkekler, Minikler B Kızlar ve Minikler B Erkekler kategorilerinde üç takımımız katılım sağlamıştır.

Ock

Okulumuz 3/B sınıfı öğrencilerinin, Türkçe dersi Millî Kültürümüz teması kapsamında "müze" konulu okuma parçasından yola çıkarak hazırladıkları Millî Kültür Müzesi 05 Ocak 2024 cuma günü ziyarete açıldı.

Ara

Okulumuzda yürütülen Dilimizin Zenginlikleri Projesi 'Hikâye Yazma ve Anlatma Yarışması' kazananları belli oldu.

Ara

Atatürk'ün Ankara'ya gelişinin 104. yılı kutlu olsun.

Ara

Öğrencilerimiz etkinliklerle, yarışmalarla, okumalarla eğlenerek dilimizin zenginliklerini keşfediyor.

Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

"Eserinin üzerine imzası olmayan yegâne sanatkâr öğretmendir."

Mustafa Kemal Atatürk

15 Temmuz Millî Birlik ve Demokrasi Günü

İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan YILDIRIM okulumuzu ziyaret etti

Anasınıfı öğrencilerine verilen veli seminerine ve öğretmenlerin  mesleki gelişim programına katıldı.