ANKARA / ALTINDAĞ - Şehit Mustafa Yiğitalp İlkokulu

May

Okulumuzun 4/D ve 4/D sınıfı öğrencileri Altındağ Alev Alatlı Bilim Merkezi'ndeydi.

May

Hem eğitici hem eğlenceli birçok etkinlikle Nisan da öğrencilerimiz için verimli ve güzel bir ay oldu.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen etkinlikte görev alan öğrencimizin heyecanını ve sevincini yürekten paylaşıyoruz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında büyükler küçüklere makamını devretti.

Nis

Türkiye Büyük Millet Meclisimizin açılışının 104. yılını kutladık.

Nis

Yaklaşan Ramazan Bayramı münasebetiyle bayramlaşmaya gelen öğrencilerimize teşekkür ederim.

Nis

Turnuvaya katılan öğrencimiz Altındağ ilçesinde 1. oldu.

Mrt

25-26 Mart 2024 Tarihlerinde gerçekleştirilen Altındağ Satranç Turnuvasına birçok öğrencimiz katıldı.

Mrt

Mart ayı Masal Okumaları etkinliğinde öğrencilerimiz yaratıcılıklarını sergilediler.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferinin 109. Yıldönümünü gururla kutladık.

Mrt

"Kurtuluş günlerine şairce bir bakıştır,

Toplumun yüreğinden inançla haykırıştır,

Coşkulu söyleyelim, inlesin dağlar taşlar!

Marşımızı söylerken yücelir tüm yurttaşlar."

12 Mart 2024 İstiklal Marşı'mızın kabulünün 103. yılı münasebetiyle okulumuzda tören düzenlendi.

Şbt

Proje kapsamında Atasözleri ve Deyimler etkinlikleri, öğrencilerimizin resimleriyle panoları süsledi.

Şbt

Okulumuzda bugün, 6 Şubat 2023 yılında ülkemizi yasa boğan depremde kaybettiğimiz vatandaşlarımız için saygı duruşunda bulunuldu.

Ock

Okulumuzda düzenlenen bilim şenliğinde, öğrencilerimiz hem öğrendi hem eğlendiler.

Ock

Şehit Mustafa Yiğitalp'i, ve tüm şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyoruz.